Die nachfolgende Projekt-Website zum Forschungsprojekt  "Das Albanische im Altertum" wurde auf Albanisch verfasst.

Für die englische Version klicken Sie hier

Gjuha Shqipe në Antikitet

Porta Juglindore e Amantias, Shqipëri.

Mirë se vini në faqen e internetit të projektit kërkimor Gjuha Shqipe në Antikitet!

Projekti Gjuha Shqipe në Antikitet, financuar nga SNSF dhe i zhvilluar nga tetori 2022 deri në shtator 2026 synon të përcaktojë pararendësen e gjuhës shqipe në antikitet dhe vendet në të cilat kjo pararendëse mund të jetë folur.

Për më shumë informacion mbi projektin dhe pyetjet kërkimore, kliko këtu

 

Logos Sponsoren